Startdata

di 3 sep Utrecht, Holos Huis Inschrijven
di 19 nov Utrecht, Landhuis in de Stad Inschrijven
Informatie

Informatieavond Instrument voor hulp

Opleiding Instrument voor hulp Informatieavonden

Inhoud

Kun jij in de gesprekken die je voert, de mensen ook echt raken? Veel coaches beginnen hun praktijk vanuit de vakkennis en methodes die ze geleerd hebben. Wij helpen je verder te gaan dan het mentale niveau, zodat je leert begeleiden vanuit je intuïtie, je lichaam en je gevoel. Wij leren je coachen vanuit wat je ervaart, zodat je kunt inspelen op wat zich aandient in het contact. Opener, directer en met compassie.

Overweeg je deel te nemen aan Instrument voor hulp of vraag je je af of het ITIP iets voor jou is? Je bent van harte welkom op onze informatieavond, om kennis te maken, om onze manier van werken te ervaren en vragen testellen. Linksboven vind je de datum en plaats van jouw keuze.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Marga Brinkhof, teamleider van de ITIP Coach opleiding Instrument voor hulp. Je kunt haar bereiken op 06-22053201 of per mail op marga@itip.nl.

Een oud-deelnemer: 'Het is niet zomaar even een training, het gaat ècht ergens over. Het is een opleiding waarin je aan je levenspad werkt.'

Prijs

Deze avond wordt kosteloos aangeboden.

Planning

Lesdag Datum Van Tot Locatie
Informatieavond di 3-9-2024 20:00 22:00 Utrecht, Holos Huis
Lesdag Datum Van Tot Locatie
Informatieavond di 19-11-2024 20:00 22:00 Utrecht, Landhuis in de Stad

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ITIP via telefoon: 0575 – 510 850 of e-mailadres: info@itip.nl.